Glennis Grace woest om verraad van Fred van Leer: “Nog een trap na geven!”

Glennis Grace woest om verraad van Fred van Leer

Glennis Grace heeft recentelijk openhartig gesproken over het verraad dat zij voelde van haar voormalige vriend Fred van Leer.

In een interview onthult de zangeres de details van hun breuk na haar beruchte incident in de Jumbo-supermarkt.

Glennis Grace woest om verraad van Fred van Leer

Het Incident in de Jumbo

Begin 2022 raakte Glennis Grace verwikkeld in een groot schandaal nadat ze, samen met een groep mensen, een plaatselijke Jumbo in de Jordaan had aangevallen.

De aanleiding was een confrontatie tussen haar zoon en een medewerker van de winkel. Haar zoon, die in de winkel aan het r0ken was, werd de winkel uitgezet na een woordenwisseling.

Glennis werd beschuldigd van m|shandeling en werd direct opgepakt. Dit leidde tot een onmiddellijke annulering van al haar optredens en publieke activiteiten.

Glennis Grace woest om verraad van Fred van Leer

De Reactie van Fred van Leer

Tijdens deze turbulente periode had Glennis nog één lichtpuntje: een geplande optreden in de show van Fred van Leer, die ze destijds als een van haar beste vrienden beschouwde.

Glennis belde Fred in de hoop op steun. “Ik zei van: ‘Ik word nu gecanceld. De ene na de andere cancelt mij.’ En hij was natuurlijk een heel goede vriend van mij,” vertelt Glennis.

Glennis Grace woest om verraad van Fred van Leer

Belofte en Verraad

Fred verzekerde haar aanvankelijk dat hij haar niet zou laten vallen.

“Ik wil dat jij met mij het podium op komt, ik hou je hand vast en let’s go,” had hij gezegd. Ondanks deze belofte voelde Glennis al nattigheid.

“Ik had toch in m’n achterhoofd van: jawel, ik weet dat jij ook met zakelijke belangen te maken hebt, dus dit gaat sowieso faya zijn en dat gebeurde ook,” vertelt ze. Een week later werd het optreden gecanceld en hoorde ze niets meer van Fred.

Glennis Grace woest om verraad van Fred van Leer

Pijn en Teleurstelling

Glennis vertelt verder hoe deze ervaring haar diep heeft geraakt. “Niemand van de mensen die voor mij heel persoonlijk waren, waar ik kerst mee heb gevierd, waarvan ik kinderen heb zien opgroeien, is bij mij aan de deur gekomen,” zegt ze.

Het gebrek aan persoonlijke steun van haar vrienden vond ze het meest pijnlijk. “Niemand van hen of waar ik een jarenlange vriendschap mee heb gehad is bij mij aan de deur geweest van: luister Glen, ik ga je nu even door elkaar schudden, what the f*ck heb je gedaan, I love you, máár ik moet iets doen wat ik niet wil doen,” deelt ze emotioneel.

Glennis Grace woest om verraad van Fred van Leer

Het Gevoel van Verraad

Glennis geeft aan dat ze begrip had kunnen opbrengen als de beslissing van Fred persoonlijk aan haar was medegedeeld.

In plaats daarvan hoorde ze via anderen dat ze was afgezegd. “Dit ging via andere mensen en mensen die een mening hadden en persoonlijk niks met mij te maken hadden. Dat vond ik persoonlijk denk ik het allerergste,” aldus Glennis. Ze vertelt in Real Talk dat ze zichzelf uiteindelijk als het slachtoffer ziet in deze situatie.

Glennis Grace woest om verraad van Fred van Leer

De onthullingen van Glennis Grace over het verraad van Fred van Leer bieden een indringende blik op de persoonlijke en professionele uitdagingen waarmee ze te maken heeft gehad na het Jumbo-incident.

Haar verhaal benadrukt de pijn van verraad door vrienden en de isolatie die kan volgen op publieke schandalen.

Glennis’ openhartigheid over haar ervaringen roept op tot een beter begrip van de complexe dynamiek tussen persoonlijke relaties en publieke imago’s.

Bekijk hieronder het interview:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *