Emotioneel afscheid Marieke Elsinga: “Na 12 jaar nu voorgoed voorbij…”

Emotioneel afscheid Marieke Elsinga: "Na 12 jaar voorgoed voorbij..."

Het is een emotioneel moment voor Marieke Elsinga, die afscheid neemt van de radiostudio waar ze twaalf jaar lang haar programma’s heeft opgenomen. Dit vertrek markeert het einde van een tijdperk voor de geliefde radiopresentatrice van Qmusic.

Laatste Momenten in de Qmusic Studio

Marieke Elsinga deelde haar gevoelens via een video op haar sociale mediakanalen.

“Dit zijn mijn laatste momenten in de studio van Qmusic”, vertelt ze zichtbaar geëmotioneerd. “Althans, in déze Q-studio. Want we gaan verhuizen met het hele pand van Q. We krijgen dus een nieuwe studio, die ga je vanaf maandag zien en het ziet er echt geweldig uit. Maar dit zijn dus mijn laatste momenten in deze studio, waar ik toch bijna twaalf jaar radio heb gemaakt.”

Emotioneel afscheid Marieke Elsinga: "Na 12 jaar voorgoed voorbij..."

Onverwachte Ravage Thuis

Naast de veranderingen op haar werk, had Marieke recent ook te maken met onverwachte gebeurtenissen in haar privéleven.

Onlangs trof ze een ravage aan in haar woning, veroorzaakt door haar jonge zoon, Jip. Deze gebeurtenis benadrukte de veranderingen en uitdagingen die komen kijken bij het combineren van een drukke carrière en gezinsleven.

Emotioneel afscheid Marieke Elsinga: "Na 12 jaar voorgoed voorbij..."

Verwachting van Haar Tweede Kindje

De vreugde over de nieuwe studio valt samen met nog meer blij nieuws in het persoonlijke leven van Marieke Elsinga.

Jip, haar eerste kindje, wordt binnenkort grote broer. Marieke is in verwachting van haar tweede kindje en deelde dit bijzondere nieuws op de radio met haar luisteraars.

Tijdens een uitzending liet ze een fragment horen waarin Jip een woordje zei. De luisteraars mochten raden wat hij zei, en het bleek “baby” te zijn. “Dat vind ik zo ongelooflijk, want dat kind is zelf ook nog zo klein”, vertelde Marieke ontroerd.

Emotioneel afscheid Marieke Elsinga: "Na 12 jaar voorgoed voorbij..."

Vooruitkijken naar de Toekomst

Marieke is in augustus uitgerekend en kijkt vol verwachting uit naar de uitbreiding van haar gezin.

“Ik vind het lastig voor te stellen dat we een gezin hebben met twee kinderen straks, Sander en ik,” zegt ze. Het vooruitzicht van een groter gezin brengt zowel vreugde als gezonde spanning met zich mee.

Het afscheid van de oude Qmusic-studio markeert een significant moment in de carrière van Marieke Elsinga. Na twaalf jaar in dezelfde studio te hebben gewerkt, begint ze aan een nieuw hoofdstuk, zowel professioneel als persoonlijk.

Emotioneel afscheid Marieke Elsinga: "Na 12 jaar voorgoed voorbij..."

De verhuizing naar een nieuwe studio symboliseert vooruitgang en verandering, terwijl de komst van haar tweede kindje een nieuw avontuur in haar gezinsleven inluidt.

Marieke’s openhartige gedeelde momenten laten zien hoe ze balanceert tussen haar passie voor radio en haar liefde voor haar gezin.

Met haar emotionele en persoonlijke verhalen weet Marieke Elsinga haar luisteraars keer op keer te raken, en we kijken uit naar haar toekomstige avonturen in de nieuwe studio en als moeder van twee.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *