Vrouw wordt uit dierentuin gezet, na een hete affaire met een chimpansee

De meeste mensen zijn het erover eens dat een band met een vriendelijk dier relatief eenvoudig is. Dieren zijn meestal zo onschuldig en nieuwsgierig dat het bijna onmogelijk is om ze niet leuk te vinden.

Maar romantisch betrokken raken bij een dier is… op zijn zachtst gezegd problematisch. Het maakt niet uit of het dier een huisdier is, van een berg komt of in een dierentuin woont. Dat laatste is echter precies wat Adie Timmermans is overkomen. Ze werd verliefd op de chimpansee Chita, uit de dierentuin.

Volgens Adie houden ze van elkaar, wat het dierentuinpersoneel dwong om Adie de toegang tot de faciliteiten te ontzeggen, zo meldt The Insider.

De afgelopen vier jaar bezocht Adie wekelijks de 38 jarige mannelijke chimpansee Chita in de dierentuin van Antwerpen. Maar nu is er abrupt een einde gekomen aan hun intense romance.

“Ik hou van hem”

Adie Timmermans beweert dat zij en Chita van elkaar houden. In de Antwerpse dierentuin gebeuren dan ook vreemde dingen, want de twee zwaaien en blazen ze voortdurend elkaar kusjes toe door het glas.

“Ik hou van dat dier en hij houdt van mij”, zei Adie volgens The Insider.

Nu heeft het personeel van de dierentuin echter een einde gemaakt aan deze nogal ongebruikelijke ‘relatie’.

Wil je weten hoe dit verhaal eindigt en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *