De foto van dit kleine meisje zorgt voor laaiende discussie op het internet – zie jij het?

Af en toe werpt het internet iets op dat mensen in tweeën verdeelt. Soms kan het een partij controversieel nieuws zijn, soms een verbijsterend raadsel dat mensen niet kunnen beantwoorden. En soms kan het een optische illusie zijn.

We kennen allemaal de ravage die een goede illusie in onze ogen kan aanrichten. Verschillende mensen zien verschillende dingen, sommige mensen zien helemaal niets.

Nou, we denken dat we een illusie hebben gevonden waar heel veel mensen zich achter zullen krabben. Het gaat om een foto van een meisje dat in een park staat met een nette haarclip en een sjaal om haar nek gewikkeld. Alleen… niet alles is wat het lijkt.

Althans niet in eerste instantie.

Waarom zien de benen van dat meisje er zo klein, piepklein uit?

Nou, wat je op het eerste gezicht waarschijnlijk niet hebt gezien, is dat het meisje eigenlijk een zak popcorn vasthoudt die opgaat in het droge gras achter haar.

Onnodig te zeggen dat het beeld de ronde doet op Facebook sinds het is geüpload, waardoor mensen over de hele wereld verbijsterd zijn.

Het heeft al meer dan 230.000 keer gedeeld, samen met 46.000 reacties en 37.000 comments.

Ga naar boven en kijk nog eens naar de foto. Griezelig, toch? Hoe de popcorn goed zichtbaar is nu je weet dat hij er is, maar in het begin was hij eigenlijk niet te zien.

Kon je de foto meteen vinden of duurde het even? Laat het ons weten in het opmerkingenveld.

Deel dit artikel om je vrienden en familie uit te dagen en vandaag wat plezier op het internet te verspreiden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *