Heftig nieuws over gezondheid Goedele Liekens: “Weet niet of ik ooit de oude word”

Heftig nieuws over gezondheid Goedele Liekens

Heftig nieuws over de gezondheid van Goedele Liekens, de bekende Belgische s*ksuoloog die eerder al een zware tijd beleefde door gediagnostiseerde huidk*nker. In het Belgische weekblad Dag Allemaal vertelt ze openhartig over haar recente herstel van een ernstige C0VID-besmetting.

Diagnose en Symptomen

Goedele Liekens deelt in het interview hoe ze ontdekte dat ze besmet was met het c0r0navirus. “Bibberen en beven. Koorts en hoesten. Longen die niet naar behoren functioneerden. Op den duur kon ik bijna niet meer praten,” beschrijft ze.

Deze alarmerende symptomen brachten haar ertoe zich te laten testen. “Toen wist ik dat er iets niet klopte en heb ik me laten testen. Het resultaat was duidelijk: c0r0na.”

Heftig nieuws over gezondheid Goedele Liekens

Revalidatie en Behandeling

Op dit moment is Liekens aan het revalideren en krijgt ze een zuurstofkuur en een behandeling met infraroodlampen. “Het ziet er niet uit, zo’n masker op mijn neus, maar het werkt,” vertelt ze.

Deze intensieve behandelingen zijn nodig omdat ze door haar eerdere huidk*nkerdiagnose als risicopatiënt wordt beschouwd. “Ik krijg nu een behandeling zoals topsporters die krijgen,” voegt ze eraan toe, verwijzend naar de gespecialiseerde zorg die ze ontvangt.

Heftig nieuws over gezondheid Goedele Liekens

Regelmatige Controles na Huidk*nker

Sinds haar genezing van huidk*nker in 2022 ondergaat Goedele Liekens jaarlijks een MRI-scan ter controle. Ze deelt een opmerkelijk voorval tijdens haar laatste MRI-scan op Instagram. “MRI vroegtijdig stilgelegd wegens hagelbolletjes in mijn lijf…. Hazenrug gegeten vrijdag,” schrijft ze.

Het eten van wild had onverwachte gevolgen tijdens de MRI-scan. “Ze moesten de scan meteen stopzetten. ‘Die bolletjes kunnen heel heet worden en zo je ingewanden verschroeien’, vertelden ze me,” aldus Goedele aan HLN. Dit toont aan hoe belangrijk het is om zorgvuldig om te gaan met voedselkeuzes voor medische procedures.

Heftig nieuws over gezondheid Goedele Liekens

Een Veerkrachtig Herstel

Goedele Liekens’ recente gezondheidsuitdagingen en haar herstelproces benadrukken haar veerkracht en vastberadenheid. Ondanks de tegenslagen blijft ze positief en deelt ze haar ervaringen openhartig met het publiek.

Haar verhaal is een herinnering aan het belang van regelmatige gezondheidscontroles en het opvolgen van medische adviezen, vooral voor mensen met een verhoogd risico op complicaties.

Heftig nieuws over gezondheid Goedele Liekens

Goedele Liekens herstelt momenteel van een zware C0VID-besmetting en ondergaat gespecialiseerde behandelingen om haar gezondheid te verbeteren. Haar eerdere strijd tegen huidkanker maakt haar een risicopatiënt, waardoor ze extra zorg nodig heeft. Met haar openhartige verhalen en positieve houding blijft Goedele een inspiratiebron voor velen.

We wensen Goedele een spoedig herstel en hopen dat ze snel weer volledig gezond zal zijn. Haar verhaal herinnert ons eraan dat zelfs in moeilijke tijden, hoop en doorzettingsvermogen ons kunnen helpen om te herstellen en sterker te worden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *