Multimiljonair Olcay Gulsen bedriegt kleine onderneemster: “Meer dan 300 euro!”

Multimiljonair Olcay Gulsen bedriegt kleine onderneemster

Olcay Gulsen, de succesvolle Nederlandse ondernemer en multimiljonair, ligt onder vuur na beschuldigingen van een onderneemster die zich bedrogen voelt.

Het gaat om een bedrag van €300, wat in schril contrast staat met het geschatte vermogen van Olcay, dat rond de 15 miljoen euro ligt. De beschuldigingen komen van Linda de Wit, eigenaresse van de kapsalon LLOOKS in Eindhoven, die een cosmeticalijn runt.

Multimiljonair Olcay Gulsen bedriegt kleine onderneemster

Gratis Cosmetica in Ruil voor Promotie

Linda de Wit, die haar cosmeticalijn voornamelijk via social media promoot, kreeg de kans om haar producten onder de aandacht te brengen bij Olcay Gulsen, een bekend gezicht met een groot online bereik.

Linda stuurde in december een cosmetica-pakket ter waarde van €300 naar Olcay, nadat deze had aangeboden een unboxing-video te maken. Een dergelijke video zou voor Linda’s producten een enorme boost kunnen betekenen, gezien Olcay’s invloed.

Linda was dolenthousiast over de kans en stuurde het pakket met hoge verwachtingen naar Olcay. “Ik stuur een mooi pakket naar je toe en alvast hele fijne feestdagen en super super bedankt voor je berichtje!” reageerde Linda op Olcay’s voorstel. Olcay reageerde positief: “Maak ik een leuke unboxing voor je. Komt goed.”

Multimiljonair Olcay Gulsen bedriegt kleine onderneemster

De Video Die Nooit Kwam

Ondanks de belofte bleef de beloofde unboxing-video uit. Linda probeerde contact op te nemen met Olcay om te vragen of het pakket was aangekomen en wanneer de video zou worden gemaakt. Olcay reageerde aanvankelijk geruststellend: “Yes! Lieverd! Heb alleen nog geen tijd gehad om er een video van te maken maar beloof dat ik dat ga doen.”

Nu, maanden later, heeft Linda nog steeds geen video gezien en voelt zich zwaar teleurgesteld. Voor haar is het bedrag van €300 significant, en de verwachting was dat de samenwerking met Olcay haar onderneming zou helpen groeien. In plaats daarvan is ze achtergebleven met de kosten en zonder de beloofde promotie.

Multimiljonair Olcay Gulsen bedriegt kleine onderneemster

Juicechannel Legt De Gesprekken Bloot

Het populaire Juicechannel heeft het gesprek tussen Linda en Olcay gedeeld, waarin duidelijk naar voren komt dat Olcay de belofte van een unboxing-video heeft gemaakt. Dit leidde tot een storm van reacties, waarbij veel mensen zich afvragen hoe iemand met het financiële vermogen van Olcay zo’n relatief kleine afspraak kan negeren.

Linda’s ervaring benadrukt een probleem dat veel kleine ondernemers kunnen tegenkomen in de samenwerking met grote influencers. Wat voor de een een klein gebaar lijkt, kan voor de ander een wereld van verschil maken.

Multimiljonair Olcay Gulsen bedriegt kleine onderneemster

Een Groot Verlies voor een Kleine Ondernemer

Hoewel €300 voor een multimiljonair als Olcay misschien weinig lijkt, is het voor een kleine ondernemer als Linda een aanzienlijk bedrag. De teleurstelling is dan ook groot, niet alleen vanwege het geld, maar ook door het mislopen van de kans om haar producten op grotere schaal onder de aandacht te brengen. Linda voelt zich bedrogen en vraagt zich af of haar producten ooit de aandacht krijgen die ze verdienen.

De situatie rondom Olcay Gulsen en de belofte van de unboxing-video laat zien dat zelfs kleine gebaren en afspraken grote gevolgen kunnen hebben, zeker wanneer het om de reputatie van een ondernemer gaat.

@llooks_linda Antwoorden op @Olcay Gulsen #unboxingvideo #unboxinghaul #skincare #skincareproducts #glowingskin ♬ origineel geluid – LLooks

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *