Tamy van My 600lb Life verliest een record gewicht na haar deelnamen: “Ik voel me herboren”

Een vrouw die ooit in de realityshow My 600-Lb Life van TLC verscheen, heeft een wonderbaarlijke transformatie ondergaan.

Tamy Lyn Murrell woog 267kg toen ze in 2018 op de realityshow verscheen en de hulp zocht van Dr. Nowzaradan.

Ze worstelde met te veel eten sinds ze een klein meisje was en herinnerde zich het tragische moment waarop ze haar vader zag instorten en sterven aan een hartaanval in haar huis.

Tamy’s moeder worstelde ook met het verlies en ze zei dat ze het gevoel had dat ze haar beide ouders had verloren vanwege het verdriet van haar moeder. Haar verslaving aan eten verergerde in de loop van het jaar toen ze ‘een kluizenaar werd’ en moeite had om uit bed te komen.

“Het eerste dat elke ochtend gebeurt, is dat ik uit bed stap en mijn buik bijna de grond raakt. Het hangt er gewoon. Het oefent een enorme druk uit op de rest van mijn lichaam’, zei ze tijdens de show.

“Mijn buik zakt steeds meer in en het voelt alsof ik altijd uit balans ben. Leven in mijn lichaam is ellendig.”

De grootmoeder werd gefilmd terwijl ze worstelde om uit bed te komen terwijl het gewicht van haar lichaam al haar ledematen aantastte.

Ze heeft nu een enorme verandering in haar leven aangebracht met de hulp van Dr. Nowzaradan en heeft sindsdien de resultaten gedeeld.

Tamy onderging een bariatrische operatie waardoor ze maar liefst 17,5 kilo afviel. Ze heeft foto’s van haar nieuwe lichaamsbouw op Facebook gedeeld nadat de ‘opgezette massa’ van haar maag was verwijderd.

Kijkers zullen zich herinneren hoe Tamy worstelde toen hij opstond uit haar bed, met haar buik bijna de grond rakend.

Nu heeft Tamy haar garderobe opgefrist om bij haar nieuwe lichaamsbouw te passen en op één foto ziet ze er onherkenbaar uit in een zwart-witte blouse met zwarte korte broek.

Op een andere foto is Tamy te zien trainen in de sportschool. Ze deelt ook foto’s van haar als een liefhebbende grootmoeder.

Kijkers delen vaak positieve reacties op Tamy’s pagina, waarbij één persoon schrijft: “Ik wilde je gewoon feliciteren met je gewichtsverlies, ik ben zo trots op je. Ik herinner me je afleveringen, je was een aardige dame en ik was voor je aan het rooten. Ik ben zo blij dat het je is gelukt. je bent een inspiratie.”

Een andere volger schreef: “Je ziet er geweldig uit!!”, terwijl iemand anders schreef: “Je ziet er geweldig uit.”

Een andere geweldige update voor Tamy is dat haar relatie met haar man James goed lijkt te gaan. Net voordat ze een maagbypassoperatie onderging, liet hij de bom vallen dat hij ontrouw was geweest.

Op eerste kerstdag in 2019 onthulde Tamy via Facebook dat James haar opnieuw een aanzoek deed en op 4 mei 2021 deelde ze dat het hun huwelijksverjaardag was.

Bekijk hieronder de video:

We wensen Tamy veel succes met haar voortdurende reis om af te vallen!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *