Anna Nooshin vergeet bh aan te trekken in doorschijnend jurkje

Anna Nooshin vergeet bh aan te trekken in doorschijnend jurkje

Anna Nooshin vergeet bh aan te trekken in doorschijnend jurkje en deelt de beelden maar al te graag op haar Instagram. Ze is niet de enige die de bh’s graag achterwegen laat zo liet Helene Hendriks ze ook vrij spelen tijdens een aflevering van Veronica Inside.

De bekende Nederlandse influencer Anna Nooshin staat weer in de schijnwerpers. Voor de zesentwintigste keer dit jaar bevindt ze zich op Ibiza, een plek die ze duidelijk als haar tweede thuis beschouwt.

Hier in Nederland houden we het voorlopig op een koele 19 graden, maar Nooshin maakt het ons een stuk warmer met haar spraakmakende posts van haar vakantie.

Haar onbevangenheid in het delen van haar leven en avonturen is iets dat haar fans enorm waarderen.

Anna Nooshin vergeet bh aan te trekken in doorschijnend jurkje

Anna Nooshin is vergeten bh aan te trekken

Een belangrijk element van Nooshin’s aanwezigheid op sociale media zijn de outfits die ze deelt, en deze keer is het niet anders.

Anna verraste haar volgers met een ietwat doorschijnend jurkje, gedragen zonder bh. Dit gewaagde ensemble heeft zeker wat wenkbrauwen doen fronsen, maar laat dat nou precies zijn wat we van Nooshin gewend zijn: ze weet altijd de aandacht op zich te vestigen.

Anna’s unieke stijl en gedurfde kledingkeuzes zijn een integraal onderdeel van haar merk en persoonlijkheid.

Anna Nooshin vergeet bh aan te trekken in doorschijnend jurkje

Deze gedurfde outfit op Ibiza is een zoveelste bewijs van haar vrijgevochten stijl. Zo heeft ze opnieuw iets bijzonders toegevoegd aan onze anders zo gewone maandagavond.

Anna Nooshin blijft ons dus verbazen met haar unieke stijl en levenskeuzes. Bekijk hieronder de video:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *