Dit is de beste manier om een pizza op te warmen – “Het smaakt alsof het net uit de oven komt”

Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die, wat je ook doet, gewoon niet zo goed lijken op te warmen … alles wat gefrituurd is, sauzen op oliebasis en groenten om er maar een paar te noemen.

Iets anders dat altijd ter discussie staat over hoe je het moet opwarmen is pizza. Vaak zullen mensen het gewoon koud eten, want waarom zou je het risico nemen?

Hoewel het onmogelijk is om de kaasachtige sensatie van pizza na te bootsen, heeft Roberta’s, een pizzeria in Brooklyn, een onfeilbare manier gedeeld om pizza op te warmen. En hoewel je de jouwe misschien nog steeds koud wilt eten, is het in ieder geval het proberen waard!

Roberta’s raadt aan om je stuk pizza in een koekenpan op middelhoog tot laag vuur te plaatsen en te koken tot de bodem krokant is. Je volgende stap is om het te stomen om de kaas te laten smelten. En voila, geniet ervan!

Dus, wat zeg je ervan? Verhit je de restjes de volgende keer in een pan of blijf je bij wat je kent?

Persoonlijk warm ik mijn pizza graag op in mijn airfryer, maar misschien probeer ik deze methode ook wel eens.

Hoe verwarm jij je pizza? Laat het ons weten op Facebook!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *