Vrouw koopt fruit bij de Lidl, wat ze daartussen aantreft zorgt voor hevige discussies

Vrouw koopt fruit bij de Lidl

Een Lidl-shopper is enorm in de war geraakt nadat hij een nogal ongebruikelijke code op een van hun bosbessen had gezien.

Terwijl we ons tegoed doen aan een lekkere, sappige snack, willen we niet echt dat er een onheilspellende code op de zijkant van het eten wordt geëtst – het is genoeg om iedereen ervan te weerhouden te genieten van hun eten.

Maar dat is precies wat deze anonieme Lidl shopper zag na aankoop van de gezonde snack.

Fruit van de Lidl

Op basis van foto’s die ze op Reddit plaatsten, zat de klant net bosbessen met yoghurt te eten toen ze een code op een van de vruchten zagen.

Fruit van de Lidl

Op deze specifieke bes waren de letters ‘ABS’ netjes aan één kant geëtst, waardoor de klant zich afvroeg wat het zou kunnen zijn.

Bij een foto van de bessen schreven ze: “Deze code gevonden op een bosbes van Lidl. Wat is het?”

De post is geüpload naar het Reddit forum, met veel andere gebruikers die ook even in de war zijn en sommigen grappen maken over wat de code eigenlijk zou kunnen betekenen.

Hevige discussies

“Antiblokkeersysteem”, grapte een Redditor. “Ik weet echter niet helemaal zeker waarom je het op een bosbes nodig zou hebben. Misschien om te voorkomen dat ze van je lepel rollen?”

Die specifieke Reddit-gebruiker voegde er echter aan toe dat ze geen idee hadden waarom een code op de vrucht is geëtst.

“Ik ga me nu ergeren, waarom zou er een code op een bosbes staan? Is het misschien van de verpakking afgeveegd? Wat voor soort machine zou op een bosbes kunnen drukken?” voegden ze eraan toe.

Anderen grapten dat de code kon staan voor ‘Automatic Berry System’, ‘Anti Blackberry Society’ of zelfs ‘Another Berry Scanned’.

Vrouw koopt fruit bij de Lidl

En hoewel die namen nogal hilarisch zijn, zijn ze, zoals je zou verwachten, niet de echte betekenis achter de code.

Het antwoord op de vraag wat deze ongebruikelijke code eigenlijk betekent, komt van een bekende fabrikant.

Ze legden uit dat elke batch een unieke seriecode kreeg en dat deze specifieke batch ‘ABS’ kreeg.

Maar wat hier blijkbaar is gebeurd, is dat de seriecode door een gat in de verpakking op de bessen was overgebracht, waardoor het leek alsof het was gegraveerd.

Bosbessen van de Lidl

De originele poster legde hun bevindingen uit na wat meer graafwerk en het vinden van de fabrikant.

“Het is gedaan met luchtcompressie of zoiets, dus het is delicaat”, zeiden ze.

“CO2-etsen lijkt zacht genoeg te zijn om het oppervlak van de bosbes niet te beschadigen. Dus ik heb iets nieuws geleerd! Ik hoop dat jij dat ook hebt gedaan.”

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *