Baasje bedenkt plan zodat kat hem niet wakker maakt, kat komt met briljante oplossing

Eigenaar denkt dat zijn plan zal voorkomen dat de kat hem wakker maakt, maar kijk nu naar de briljante oplossing van de kat

Katten zijn verrassend slim en het is gemakkelijk om hun intelligentie te onderschatten als je ze in huis ziet luieren.

Ze zijn indrukwekkend bedreven in het uitzoeken hoe dingen werken en functioneren – en die kennis vervolgens in hun eigen voordeel gebruiken.

Deze clip met Mulder de kat is meer dan 22 miljoen keer bekeken op YouTube – en het is gemakkelijk te begrijpen waarom!

Katten zijn slimme dieren die snel leren. Het is geen toeval dat ze bij de deur gaan zitten en miauwen als ze naar buiten willen. Mensen trainen katten misschien, maar het werkt twee kanten op: katten trainen ook mensen zodat ze hun zin kunnen krijgen.

Sommige katten zijn bijzonder slim en door hun intelligentie onderscheiden ze zich van de rest.

Mulder is zo’n kat. Zijn baasje was midden in de nacht wakker geworden doordat de huiskat de slaapkamerdeur opendeed. Als je een kat vertelt dat iets verboden terrein is, is de kans groot dat hij het als een persoonlijke belediging zal opvatten en er alles aan zal doen om binnen te komen.

Bakje water

Onderstaande clip (die meer dan 22 miljoen views heeft op youtube) laat zien wat Mulder doet als hij wordt opgesloten in een kamer waar hij niet wil zijn – hij ontsnapt gewoon.

Om te voorkomen dat de kat ze midden in de nacht wakker zou maken, zette de eigenaar een bak met water voor de slaapkamerdeur.

Zoals je ongetwijfeld weet, houden de meeste katten er niet van om nat te worden. Hun droge vacht heeft isolerende eigenschappen die worden verminderd door vocht. Mulder houdt misschien niet van water, maar hij heeft een sluw plan om alsnog zijn zin te krijgen.

Kijk nu wat hij doet. Dit is absoluut fascinerend! Ik kan niet anders dan glimlachen als ik de oplossing van deze slimme kat zie!

Deel als Mulder ook indruk op jou heeft gemaakt!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *