Hélène Hendriks is vergeten bh aan te trekken tijdens Veronica Inside

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks is bij iedereen bekend als televisiepresentatrice en verslaggever. De blonde presentatrice is vaak te zien bij Voetbal Inside, waar ze erg geliefd is bij zowel kijkers als vaste tafelgasten Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen vanwege haar uitgesproken mening.

Hendriks’ televisiecarrière draait voornamelijk om sport. Op zeventienjarige leeftijd kwam ze in het eerste team van Push terecht. Met deze club promoveerde ze naar de Hoofdklasse.

Hendriks speelde twaalf jaar op dit niveau en kwam ook uit voor Den Bosch, Rotterdam en Victoria. Haar succesvolle hockeycarrière maakte de overstap naar de sportjournalistiek een logische keuze.

Haar televisiedebuut vond plaats bij de lokale omroep Brabant10, waar ze sportprogramma’s presenteerde. Hendriks was ook kort actief bij NAC TV, het kanaal van de voetbalclub waar ze fan van is. Tegenwoordig kent heel Nederland Hélène Hendriks.

In 2017 kreeg Hélène Hendriks grotere opdrachten en was ze regelmatig te zien als tafeldame bij De Wereld Draait Door. Tegenwoordig kennen we haar vooral van Voetbal Inside, waar ze ook vaak aanschuift.

Veronica Inside

In een van de recente uitzendingen van Voetbal Inside mocht Hendriks de voorbeschouwing op de Conference League-wedstrijd tussen AZ en Anderlecht verzorgen. Hendriks was te zien in een warme wintertrui, die de aandacht van de kijkers thuis trok.

Ondanks dat Hendriks er comfortabel bij leek te zitten, lijkt het erop dat de verwarming in de studio van Voetbal Inside in de toekomst wat hoger mag.

Op Twitter verschenen al snel foto’s en ontstond er een uitgebreide discussie over de vraag of Hendriks wel of geen bh droeg onder haar wintertrui.

Bij een voetbalprogramma dat voornamelijk door mannen wordt bekeken, is een dergelijke reactie natuurlijk niet geheel onverwacht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *