Professioneel golfster komt niet aan een vent: “Mijn dates gebruiken me voor gratis golflessen”

Professioneel golfster komt niet aan een vent: "Mijn dates gebruiken me voor gratis golflessen"

In de wereld van het daten kan het soms lastig zijn om ware intenties te onderscheiden van bijbedoelingen. Voormalig professioneel golfspeelster en Instagram-ster Paige Spiranac openbaart dat haar liefdesinteresses haar vaak meer zagen als een gratis golfcoach dan als potentiële partner.

Golfbaan als datingterrein

Tijdens haar podcast “Playing A Round” deed Spiranac een boekje open over haar ervaringen in de datingwereld.

Professioneel golfster komt niet aan een vent: "Mijn dates gebruiken me voor gratis golflessen"

Ze vertelde dat mannen vaak interesse toonden met als verborgen agenda het verbeteren van hun golfvaardigheden, of het verkrijgen van golfuitrusting en -ballen.

De dates veranderden vaak in golflessen, waarbij Spiranac eindigde met het geven van tips en trucs om hun spel te verbeteren.

De pijnlijke waarheid achter ‘golfdates’

Spiranac ging zelfs zo ver om één specifieke ontmoeting te beschrijven waarin een man haar herhaaldelijk vroeg voor ‘golfdates’, die niets meer waren dan gratis golflessen.

Deze man hield het feit dat hij een vriendin had zes maanden lang verborgen, terwijl hij ondertussen wel profiteerde van de deskundigheid van Spiranac op het gebied van golf.

Professioneel golfster komt niet aan een vent: "Mijn dates gebruiken me voor gratis golflessen"

Golf als toegangspoort tot relaties

Ondanks deze ontmoedigende ervaringen, bleef Spiranac hopen dat haar vaardigheden op de golfbaan mannen zou aantrekken die oprecht geïnteresseerd waren in haar.

Ze gaf toe dat ze zelfs golfballen weggaf en hen gratis toegang verstrekte tot golfbanen, alleen om later te ontdekken dat velen van hen al in een relatie waren.

Paige Spiranac’s onthullingen werpen een licht op de uitdagingen van daten wanneer je een bekend persoon bent met een aanzienlijke vaardigheid in een populaire sport.

Haar verhaal is een herinnering dat, hoewel gedeelde interesses een geweldige manier kunnen zijn om verbinding te maken, het belangrijk is om attent te blijven en te zorgen dat de interesse wederzijds en oprecht is.

Via:LadBible

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *