Sonja Bakker zwaar in de problemen: “Aan de rand van de afgrond”

Sonja Bakker zwaar in de problemen

Sonja Bakker, de eens zo gevierde dieetgoeroe, lijkt het financieel moeilijk te hebben. Recente berichten wijzen op de verkoop van haar onroerend goed en er circuleren geruchten over het kopen van volgers op Instagram. Wat is er precies aan de hand?

Onroerend goed in de verkoop

Bakker heeft volgens bronnen van BekendeBuren niet alleen haar hotel, maar ook haar luxe penthouse in Amsterdam in de verkoop gezet.

Het penthouse, dat zij in 2016 aankocht voor 1,3 miljoen euro, heeft zij met eigen geld betaald, waardoor een potentiële verkoop een flinke som geld kan opleveren.

Sonja Bakker zwaar in de problemen

Ondanks dat ze al bijna twee jaar op Ibiza woont met haar vriend Barry van Suijdam, bleef het Amsterdamse optrekje tot voor kort van haar. Volgens insiders is de verkoop een teken dat Bakker dringend geld nodig heeft.

Inkomen en verlaging van maandhuur

Hoewel Bakker momenteel als fotograaf werkt op Ibiza, zou dit werk niet veel inkomsten genereren. Samen met Van Suijdam bezit ze meerdere appartementen, maar ook hier zou niet veel winst uit voortkomen.

Er zijn zelfs berichten dat de maandhuur van een van deze panden recentelijk is verlaagd van 1.850 euro naar 1.490 euro, wat wijst op mogelijke financiële moeilijkheden.

Sonja Bakker zwaar in de problemen

Instagram-volgers

Verder zijn er aanwijzingen dat Bakker volgers koopt op Instagram, een strategie die vaak wordt gebruikt om een grotere online aanwezigheid te suggereren dan daadwerkelijk het geval is.

Een bron meldde een ongebruikelijke stijging van 5.000 volgers in een dag, wat vraagtekens oproept gezien het lage aantal likes dat ze per post ontvangt.

Sonja Bakker zwaar in de problemen

Relatiestatus met Barry van Suijdam

Te midden van alle financiële speculaties circuleerden er ook geruchten over een mogelijke breuk tussen Bakker en Van Suijdam.

Deze beweringen zijn echter door Van Suijdam zelf ontkracht in een interview met DenD, waarin hij bevestigde dat hun relatie nog steeds standhoudt.

Sonja Bakker bevindt zich in een wervelwind van geruchten en speculaties, variërend van financiële problemen tot de authenticiteit van haar Instagram-volgers.

Terwijl de dieetgoeroe te maken heeft met een reeks uitdagingen, blijft het publiek gespitst op nieuws over haar persoonlijke en professionele leven. Het is te hopen dat Bakker snel helderheid kan bieden over haar huidige situatie.

Via: DenD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *