Wereldberoemde zanger blijkt stiekem getrouwd

Wereldberoemde zanger blijkt stiekem getrouwd

In een exclusieve bevestiging aan entertainmentwebsite People heeft Usher onthuld dat hij in het geheim getrouwd is met zijn vriendin Jennifer Goicoechea.

Het nieuws over hun huwelijk volgt kort na Ushers spectaculaire optreden tijdens de halftime-show van de Super Bowl, waarmee hij niet alleen zijn muzikale, maar nu ook zijn persoonlijke hoogtepunt van het jaar beleefde.

Wereldberoemde zanger blijkt stiekem getrouwd

Een Intieme Ceremonie in Las Vegas

“We kunnen bevestigen dat Usher en Jennifer Goicoechea de volgende stap in hun relatie hebben gezet en zondagavond in Las Vegas zijn getrouwd, omringd door goede vrienden en familie”, vertelde een woordvoerder van de zanger aan People.

Het stel, dat sinds 2019 samen is, heeft samen twee kinderen: dochter Sovereign Bo en zoon Sire Castello. Ushers moeder, Jonetta Paton, was een van de getuigen bij deze bijzondere gebeurtenis.

Wereldberoemde zanger blijkt stiekem getrouwd

Usher’s Derde Huwelijk

Voor Usher, de wereldberoemde R&B-zanger, is dit zijn derde huwelijk.

Eerder was hij getrouwd met Tameka Foster van 2007 tot 2009, en met Grace Miguel van 2015 tot 2018, met wie hij twee zoons heeft: Usher ‘Cinco’ V en Naviyd Ely.

Zijn recente huwelijk met Jennifer Goicoechea markeert een nieuw hoofdstuk in zijn persoonlijke leven, waarbij hij uitkijkt naar een toekomst vol liefde en gezinsgeluk.

Wereldberoemde zanger blijkt stiekem getrouwd

Toekomstplannen en Goede Wensen

Het pasgetrouwde stel heeft uitgedrukt samen naar de toekomst te kijken, vooral met het oog op het opvoeden van hun kinderen.

“Ze kijken er allebei naar uit om samen hun kinderen op te voeden, omringd door liefde, en bedanken iedereen voor de goede wensen,” aldus de woordvoerder.

Deze ontwikkeling komt op een moment dat Usher niet alleen in zijn carrière, maar ook in zijn persoonlijke leven, straalt van geluk.

Usher stiekem getrouwd

Usher’s Halftime-Show

Eerder werd bekend dat Usher de eer had om op te treden tijdens de halftime-show van de Super Bowl, een van de meest bekeken muzikale evenementen ter wereld.

Zijn optreden was een bevestiging van zijn blijvende sterrenstatus en een showcase van zijn onmiskenbare talent. Het nieuws van zijn huwelijk voegt nog een laag toe aan de vieringen rondom Usher dit jaar.

Wereldberoemde zanger blijkt stiekem getrouwd

Het geheime huwelijk van Usher en Jennifer Goicoechea in Las Vegas, omringd door naaste familie en vrienden, toont een persoonlijk geluk dat hand in hand gaat met zijn publieke successen.

Terwijl de wereld nog nageniet van zijn indrukwekkende halftime-show, verwelkomt Usher samen met Jennifer een nieuw hoofdstuk vol liefde en toewijding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *