Sarah van Soelen doet heftige bekentenis

Sarah van Soelen, bekend als een voormalige partner van André Hazes, spreekt openhartig over haar strijd met verslaving en zelfdestructieve gewoonten.

In een recent interview met LINDA. geeft ze toe dat ze in het verleden vaak haar eigen grenzen overschreed, overmatig gebruik maakte van fillers en worstelde met alc*hol en dr*gs.

‘Shitperiode’

Deze donkere periode omschrijft ze als een ‘shitperiode’, een tijd waarin ze niet goed in haar vel zat en naar verdovende middelen greep om haar ongemak te onderdrukken.

Sarah Van Soelen kiest er echter voor om haar verleden niet te verbergen, maar het te gebruiken als een leerervaring.

Ze deelt vaak openhartig verhalen over haar verslaving op Instagram en viert de overwinningen die ze heeft behaald op haar weg naar herstel.

Sarah van Soelen doet heftige bekentenis

Twee jaar clean

Zo deelde ze in januari vorig jaar dat ze al twee jaar clean is. Naast haar ontnuchtering van alc*hol en dr*gs heeft ze ook afscheid genomen van haar overmatige gebruik van lipfillers.

Ze vertelt aan LINDA, dat ze haar gigantische lipfillers heeft laten oplossen en nu helemaal tevreden is met haar uiterlijk.

Sarah Van Soelen benadrukt dat schoonheid subjectief is, en dat wat belangrijk is, is dat zij zich comfortabel en zelfverzekerd voelt in haar eigen huid.

“Ik leef voor geen enkele vent en kies lekker voor mezelf,” zegt ze, waarbij ze haar voorkeur voor volle lippen en een vrouwelijk voorkomen bevestigt.

Sarah van Soelen doet heftige bekentenis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *